Chevrolet HHR

Pimp my Chevvy

Chevrolet verkoopt auto's in alle soorten en maten. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze bieden veel waar voor weinig geld. Maar in Amerika biedt Chevrolet nog meer: bijzondere auto's, zoals de HHR. De hoge heren vonden het tijd om ook die auto naar Europa te brengen. Een goed idee?

Autotest | Chevrolet HHR Pimp my Chevvy

De HHR biedt meer ruimte dan de gemiddelde stationcar en de ruimte is slim te benutten. Evenals de andere Chevrolets heeft ook deze HHR een scherpe prijs. Matige rijeigenschappen en hoog verbruik.

Plus

  • geslaagde mix modern / ouderwets
  • ruim en praktisch
  • scherpe prijs

Min

  • geen diesel leverbaar
  • grote motor, grote dorst, kleine prestaties
  • indirecte, gevoelloze besturing

Conclusie

Was het een goed idee om de Chevrolet Heritage Heigh Roof (HHR) naar Europa te brengen? Het antwoord is ja en afhankelijk van de koper. Ja, omdat Chevrolet geen ruime middelgrote ruimteauto meer had. De HHR is dus een prima aanvulling op het bestaande gamma. De HHR biedt meer ruimte dan de gemiddelde stationcar en de ruimte is zeer efficiënt te benutten. Evenals de andere Chevrolets heeft ook deze HHR een bijzonder scherpe prijsstelling.

Omdat de voor Amerika ontworpen HHR zonder modificaties op de Europese markt verschijnt, rijdt de auto als een echte Amerikaan. Of dat goed of slecht is, is puur persoonlijk. Alles is gericht op comfort. De motor is groot, maar kalm en ingetogen. Het weggedrag is comfortabel en goedmoedig.

Chevrolet HHR 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Chevrolet HHR

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Chevrolet HHR 2.4 LT LEDER/CRUISE/PANO/PDC/STOELVERW/TOP OCCASION

190.273 km - 2008 € 4.745,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Top Cars Weurt
Weurt, NL