Infiniti G37 Coupe

Oneindig exclusief

Een coupé wordt niet gekocht omdat het de meest praktische of voordelige auto is. Een coupé wordt gekocht om van te genieten. Een coupé moet volop rijplezier bieden. Een coupé moet een lust voor het oog zijn. Een coupé moet exclusief zijn. En als het om dat laatste punt gaat heeft Infiniti goed nieuws. Dit Japanse luxemerk is nieuw op de Europese markt, dus vooralsnog is de Infiniti G37 Coupé oneindig exclusief.

Autotest | Infiniti G37 Coupe Oneindig exclusief

Wie een coupe rijdt wil zich onderscheiden van de massa. Een coupe van een exclusief merk doet daar nog een schepje bovenop. De Infiniti G37 Coupe biedt daarbij innovatieve techniek en veel rijplezier

Plus

  • zeer comfortabel
  • sublieme rijeigenschappen
  • uiterst exclusief

Min

  • slechte klank Bose audiosysteem
  • achteruit zit naast zesde versnelling
  • minimale ruimte achterin

Conclusie

Het comfort van een Mercedes-Benz, de dynamiek van een BMW en de betrouwbaarheid van een Nissan (Infiniti is onstaan als luxemerk van Nissan); zo kan de Infiniti G37 Coupé het beste worden omschreven. Bovendien is dit geen nieuwkomer vol beginnersfouten, want Infiniti heeft twintig jaar lang ervaring opgedaan in Amerika.

De Infiniti G37 Coupé weet op alle mogelijke manieren te overtuigen, te imponeren en vooral te charmeren. Dit is een auto die iedere rit een lach op het gezicht van de bestuurder weet te toveren, en dat is precies het doel van een coupé. Dankzij doordachte techniek, een complete uitrusting en natuurlijk een innemend uiterlijk biedt de Infiniti G37 Coupé oneindig veel exclusiviteit!

Infiniti G 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Infiniti G

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Infiniti G G35X

269.477 km - 2008 n.o.t.k.

Categorie
Overige
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Terborg Auto's
Terborg, NL