Over ons

Gelderland Mobiel is de grootste echte regionale aanbieder van Gelderland! Deze regionale site is onderdeel van Nederland Mobiel dat al jaren behoort tot de grootste gratis mobiliteitsplatformen van Nederland. Waar potentiële kopers en verkopers van voornamelijk auto's, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravans, elkaar vinden. Advertenties geplaatst op Gelderland Mobiel plaatsen wij ook gratis door naar Nederland Mobiel en diverse portalen voor nóg meer verkoopkansen!

Natuurlijk zijn wij doorlopend met verbeteringen bezig, maar nu hebben wij onze site in een geheel nieuw jasje gestoken. Geen subtiele wijzigingen maar een complete metamorfose. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteiten een volwaardige update. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. En zijn benieuwd naar uw reacties.

Bedrijven in de Automotive sector maken graag gebruik van onze gratis adverteermogelijkheid. Zeker ook gezien het steeds stijgende aantal bezoekers en de koppelingen met diverse autoplatforms.

Ruim 9.000 bedrijven hebben wij al mogen registreren als deelnemer op onze site. Wellicht ook iets voor u? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk banners te plaatsen op onze site of een van uw voertuigen bijzonder onder de aandacht te brengen. Meer informatie vindt u bij adverteren.

Daarnaast opereren wij ook in het B2B segment. Ons b2b platform is al jaren een begrip in autoland. Deze lijst ontvangen vrijwel alle autobedrijven in Nederland 2x per week en wordt veel gebruikt als professioneel B2B tool voor aan- en verkoop van occasions. Uw eigen handelsvoorraad wellicht ook in deze lijst aanbieden? Kijk dan op b2b.nederlandmobiel.nl

Social Media

Nederland Mobiel is actief op meerdere Social Media kanalen. Bezoek de verschillende pagina's door op de iconen te klikken.