Ford Mustang 289 PRICE REDUCTION Only one owner from new Highly original unrestored condition, Manual gearbox, Attractive colour scheme, Original two-tone Emberglo

€ 48.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 1966
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 54.197 km
Deuren 2
Kenteken FO-14-18 Verzekeren
Kleur Bruin Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Ford Mustang 289 PRICE REDUCTION Only one owner from new Highly original unrestored condition, Manual gearbox, Attractive colour scheme, Original two-tone Emberglo


€ 48.950,-

Algemeen

Bouwjaar 1966
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 54.197 km
Deuren 2
Kenteken FO-14-18 Verzekeren
Kleur Bruin Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Gallery Aaldering
Contactpersoon Nick Aaldering
Adres Arnhemsestraat 47
Postcode 6971 AP
Plaats Brummen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 564055 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gallery-aaldering.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • lederen bekleding

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Carrosserievorm: Cabriolet
Transmissie: 3 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2024
Interieurkleur: Rood/Beige
Motorrijtuigenbelasting: geen

Speciale aanbieding € 51.500,- nu € 48.950,-!

PRICE REDUCTION SALE!

The past few years have been incredibly successful, with hundreds of classic and sports cars finding new homes around the world.

As a result of our success, we've received a large number of trade-in vehicles. Now, we're thrilled to offer these cars at special sale prices!

Please note: these reduced prices are only available for a limited time and these cars are listed as "price reduction".

Don't miss out on this rare opportunity to drive home your dream car at an unbeatable price!

Browse our selection now and make your dream a reality.

Het betreft hier een hele fraaie Ford Mustang Cabriolet uit 1966 die is uitgevoerd met de geliefde handgeschakelde transmissie. De auto is afkomstig uit Florida en wordt geleverd inclusief de originele aankoopnota! Uniek! Als we de aankoopnota bestuderen zien we dat het hier een Ford Mustang Cabriolet betreft die is uitgevoerd in de prachtige kleur Emberglo en is voorzien van een elektrisch bedienbare softtop, 14 inch banden, een radio, ruitenwissers met 2 snelheden, undercoating en transport naar de dealer. De totale prijs voor de auto kwam uit op maar liefst 3097,61 cent. Ongelooflijk. Wat eigenlijk nog meer ongelooflijk is is het feit dat de dame die de auto nieuw heeft gekocht tot nu toe de enige eigenaresse is geweest.

Dat de auto altijd tot in de puntjes is verzorgd kan niet als een verrassing komen. De Mustang verkeert dan ook nog steeds in zeer goede en originele conditie. De lak is omwille van cosmetische redenen een keer opnieuw gespoten en ziet er nog steeds goed uit. De cabrioletkap is al eens vervangen door een exemplaar in dezelfde kleur maar de auto staat nog altijd op de originele wielen. De kap sluit overal goed aan en laat zich soepel bedienen. De carrosserie verkeert in goede staat en is voorzien van fraai dun plaatwerk.

Het interieur is bekleed met fraaie bruine tapijten en bruin en beige vinyl op de stoelen. Ook het dashboard is zeer origineel en alle instrumenten en bedieningselementen functioneren zoals het hoort. De nieuw bestelde radio is vanzelfsprekend nog steeds aanwezig. Wat verder opvalt is dat het hier een Mustang betreft met de zeer geliefde handgeschakelde transmissie met drie versnellingen. Schakelen is daardoor een feest en gaat sneller dan de toenmalige automaten dat konden.

De techniek is door de jaren heen zeer goed onderhouden. De auto heeft nog maar 54.000 mijl op de teller staan en afgegaan op de staat van de auto moeten we haast wel concluderen dat dit naar alle waarschijnlijkheid de originele mijlenstand is. De 289 Cubic Inch V8 is in zeer goede staat verkerend en nog altijd topfit. De motor levert 200pk en maakt dat de Mustang absoluut adequaat is gemotoriseerd. De remmen en het onderstel zijn door de jaren heen zeer

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Ford Mustang Convertible | Zomerpret

Hoe wordt zomerpret vertaald naar een auto? In de vorm van een cabriolet natuurlijk! Dan is de vraag: wat voor soort cabriolet? Gaat de voorkeur uit naar een verfijnde vierzitter om optimaal te genieten van de reis? Of toch liever een lichtgewicht roadster waarbij alles draait om rijplezier? Er is een optie die menigeen vergeet: een brute Amerikaanse "muscle car".

Autotest | Ford Mustang Convertible Zomerpret

De Ford Mustang Cabrio is een onvervalste Amerikaanse muscle car: luid, bruut, opzichtig en daarmee uniek in zijn soort. Minder verfijnd dan de concurrentie, maar daarom niet slechter (wel duurder).

Plus

  • serieus snel, ook met 2.3 liter motor
  • unieke uitstraling
  • moderne uitrusting

Min

  • hoge CO2-uitstoot en daarom ook hoge aanschafprijs
  • eenvoudige dak-constructie
  • weinig verfijnd

Conclusie

Is het terecht dat menigeen de Ford Mustang overslaat bij een zoektocht naar de ideale auto voor de zomer? Dat ligt aan de voorkeur van de bestuurder.

In Amerika is de Mustang populair vanwege de lage prijs en grootse prestaties. Het is duidelijk merkbaar waar Ford heeft bezuinigd (dakconstructie, onderstel, materiaalkeuze, motortechniek), maar daar staat in Amerika een scherpe prijs tegenover. In Europa zorgen diezelfde bezuinigingen juist voor een hogere prijs omdat de weinig efficiënte aandrijflijn wordt afgestraft met een torenhoge aanschafbelasting. Een minder verfijnd product voor een hogere prijs dus.

Een kleine week rijden leert echter nog iets: de Mustang is uniek! Zelfs wanneer wordt gekozen voor de basismotor heeft de Mustang het uitgesproken karakter van een echte "muscle car". In feite heeft de Mustang helemaal geen concurrentie en dan doet de prijs er ook niet meer toe.

Deel deze advertentie