vorige 1 van 201 volgende

Jeep CJ-7 8 cylinder

€ 27.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 1980
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 125.946 km
Deuren 2
Kenteken JE-93-00 Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Algemeen

Bouwjaar 1980
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 125.946 km
Deuren 2
Kenteken JE-93-00 Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Gallery Aaldering
Contactpersoon Nick Aaldering
Adres Arnhemsestraat 47
Postcode 6971 AP
Plaats Brummen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 564055 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gallery-aaldering.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Carrosserievorm: Terreinwagen
Tellerstand: 78.259 mijlen
Interieur: Beige, Skai
Voorraadstatus: Binnenkort verwacht
Motorrijtuigenbelasting: geen

De Jeep CJ-5, waarvan miljoenen exemplaren gebouwd zijn, heeft een rijke geschiedenis van militaire dienst tijdens de Tweede Wereldoorlog en blijft tot op de dag van vandaag een symbool van betrouwbaarheid en het gevoel van 'op avontuur gaan'. Allereerst is een Jeep robuust geconstrueerd en ook zeer veelzijdig. Dit maakt de CJ-5 niet alleen geliefd bij offroad enthousiastelingen, maar ook bij boeren, bouwvakkers en avonturiers over de hele wereld.

De oorspronkelijke Jeep CJ-5 werd geïntroduceerd als een verfijnde civiele variant van zijn militaire voorganger met verbeteringen die zorgen voor een soepelere rijervaring en betere prestaties. In latere versies, zoals de CJ-7, evolueerde de Jeep met een langere wielbasis en geavanceerdere functies, waardoor hij ideaal was voor zowel dagelijkse ritten als offroad avonturen.

Deze specifieke Jeep CJ-5 is uitgerust met een krachtige achtcilindermotor, die zorgt dat u goed onderweg bent op ieder terrein. Met zijn tijdloze ontwerp en legendarische geschiedenis is deze Jeep een waardevolle toevoeging aan elke collectie en biedt hij eindeloos rijplezier voor de avonturier.

Ons exemplaar staat er mooi bij en wat zijn ze toch leuk! Heerlijke wagens voor tripjes naar het strand of gewoon met lekker warm weer rondrijden en genieten. We zien ze overigens niet vaak zo mooi. Deze rode CJ-7 staat prachtig te glimmen en te wachten op een nieuwe eigenaar die hem gebruikt waarvoor hij gemaakt is. Met slechts 78.000 mijlen heeft deze Jeep nog niet bijster veel ervaring en is dan ook klaar voor vele (zonnige) tripjes.

Het exterieur bevindt zich in een nette staat. De rode kleur heeft een mooie glans en de carrosserie kunnen we als strak typeren. Ook zijn de details bij deze Jeep fraai zoals de spatschermen, de sidetrax en de mooie velgen met correcte BF Goodrich banden. Het chroomwerk is nog steeds in een verzorgde staat. De onderkant van de wagen is solide. Bekijkt u de foto's eens voor een kleine impressie. De soft top verkeert in originele staat.

Het interieur kunnen we omschrijven als netjes. Met enige gebruikssporen ziet het geheel er nog steeds representatief uit. Zo is het instrumentarium keurig, evenals het stuurwiel en de bedieningselementen. Een moderne Kenwood radio is gemonteerd.

Onder motorkap ziet het geheel er goed en verzorgd uit. De motor loopt heel mooi rustig en heeft genoeg trekkracht aan boord. De versnellingsbak doet goed zijn werk en de wegligging is in orde. Met deze Jeep bent u klaar voor vele avontuurlijke tripjes om keer op keer te genieten.

Heeft u interesse in deze fraaie Jeep? Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder. U bent van harte welkom bij Gallery Aaldering in Brummen. Uiteraard hebben wij jarenlange ervaring met de internationale export van onze voertuigen. Vraag hiervoor naar de moge

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie