Porsche 911 GT3 RS Only 39,000 km - Top original example, Full service history - Extensively documented with invoices and the original booklets, German delivery

€ 264.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2004
Categorie Sportwagen/Coupé
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 39.379 km
Deuren -
Kenteken S-148-TV Verzekeren
Kleur Overige Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Porsche 911 GT3 RS Only 39,000 km - Top original example, Full service history - Extensively documented with invoices and the original booklets, German delivery


€ 264.500,-

Algemeen

Bouwjaar 2004
Categorie Sportwagen/Coupé
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 39.379 km
Deuren -
Kenteken S-148-TV Verzekeren
Kleur Overige Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Gallery Aaldering
Contactpersoon Nick Aaldering
Adres Arnhemsestraat 47
Postcode 6971 AP
Plaats Brummen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 564055 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gallery-aaldering.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Motorrijtuigenbelasting: geen

Dat de Porsche 911 een unieke plek heeft in de automobiele historie mag voor zich spreken, als meest bekende sportwagon ter wereld is er vrijwel niemand die het model niet kent. 911's uit alle series zijn dan ook geliefd, waarbij speciale uitvoeringen steevast belanden op de lijst 'most wanted'. Zo ook de 996 GT3 RS, waarbij RS staat voor Rennsport en er maar een gering aantal van werd geproduceerd. Succes verzekerd dus.

De Porsche 996 is de eerste serie die wordt geleverd als GT3, bij de tweede serie wordt de GT3 RS gepresenteerd, de auto die u hier ziet. In de basis de 380 pk sterkt GT3 maar dan met een extreem dieet achter de kiezen waardoor de auto af-fabriek kon worden gebruikt voor circuit-doeleinden. De Porsche is voorzien van een rolkooi, Recaro kuipstoelen met vaste rugleuning, zespunts-gordels en een single-mass vliegwiel om de motor vrijer te laten draaien een nog begerenswaardiger model.

Deze schitterende RS uit 2004, geleverd in wit met rode details en rode wielen is één van de slechts 682 RS'en. De auto verkeert in een uitmuntende staat en heeft slechts 39.000 kilometer gereden. Een unieke kans om een GT3 RS te bemachtigen, auto's in deze conditie worden slechts zelden aangeboden. De auto ziet eruit alsof hij net de showroom uit is komen rijden en de techniek is perfect bijgehouden, zonder ook maar enige concessie te hebben gedaan aan de onderhoudsinterval of werkzaamheden.

Rijden met de GT3 RS is een spectaculaire ervaring waarbij het, eenmaal ingesnoerd in de veiligheidsgordels, niets uitmaakt of u de auto gebruikt waar hij voor bedoeld is of dat u gewoon op zondag een rondje in de omgeving maakt. De beleving en sensatie zijn van niet te evenaren, waarbij de 996 GT3 RS misschien wel de laatste analoog aanvoelde auto is. Waar klassiek purisme en modern gemak elkaar in ultieme vorm hebben gevonden.

Bij de auto komen uiteraard alle originele boeken, facturen en overige zaken zoals de navigatie-cd's. Al zult u die weinig gebruiken, zo vermoeden we.

PRIJS EXCL. BPM

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Porsche 911 | Dromen mag nog steeds

Het is al decennialang een ritueel. Wanneer kleine jongetjes groot worden en zakelijk succes boeken, belonen ze zichzelf met hun droomauto. Die droomauto is altijd de auto uit hun jeugd: de Porsche 911. Daarom blijft de 911 al decennialang trouw aan hetzelfde concept en dezelfde uitstraling. Houdt ook generatie "922" deze droom in stand?

Autotest | Porsche 911 Dromen mag nog steeds

De Porsche 911-992 GTS is een klassieke sportwagen die zijn succes dankt aan de historie en het spektakel. Een volbloed sportwagen die zich ook leent voor dagelijks gebruik.

Plus

  • snel, opwindend en spectaculair
  • ook dagelijks bruikbaar
  • subliem weggedrag

Min

  • relatief kostbaar vanwege hoge CO2-belasting

Conclusie

Is de Porsche 911 generatie 992 nog steeds de droomauto die het al decennia lang is? Ja, zeker. De vormgeving is nog altijd een evolutie, waardoor de begeerlijke vorm van het origineel nog altijd is behouden. Tegelijkertijd gaan de ergonomie en uitrusting met de tijd mee.

Als het op de prestaties aankomt, moet zelfs de meest verstokte liefhebber zich inmiddels neerleggen bij het feit dat elektrische auto's, die een fractie van de prijs van de 911 kosten, inmiddels sneller zijn. Het grote verschil zit in de presentatie en de sensatie. De 911 bouwt op naar een piek en doet dat onder begeleiding van een explosief geluid, waardoor het gevoel van snelheid beduidend groter is. Daarbij zorgen de lage bouw, het lage gewicht en het geavanceerde onderstel voor een weggedrag dat alleen een volbloed sportwagen biedt. Daarom is ook de Porsche 992 de auto waar al zoveel jongetjes en financieel geslaagde mannen van dromen.

Deel deze advertentie