Volkswagen Caddy 2.0 TDI L1H1 BMT - Airco - Schuifdeur - Cruise control - Dealer

€ 11.950,-

Bouwjaar 31-01-2017
Categorie Bedrijfswagen
BTW / Marge BTW
Kmstand 113.772 km
Deuren 4
Kenteken V-720-DH
Kleur Zilver Bod op je auto
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.968 cc
Vermogen 55 kW (75 pk)

Volkswagen Caddy 2.0 TDI L1H1 BMT - Airco - Schuifdeur - Cruise control - Dealer


€ 11.950,-

Algemeen

Bouwjaar 31-01-2017
Categorie Bedrijfswagen
BTW / Marge BTW
Kmstand 113.772 km
Deuren 4
Kenteken V-720-DH
Kleur Zilver Bod op je auto
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.968 cc
Vermogen 55 kW (75 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam AutoFirst Rietman Hengelo
Contactpersoon Rik
Adres Slotsteeg 18
Postcode 7255 LH
Plaats Hengelo Gld
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 462779 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-rietmanhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • boordcomputer
  • cruise control
  • electr. bedienbare buitenspiegels
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • metallic lak
  • radio/cd speler
  • startonderbreker

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Op zoek naar een betrouwbare en praktische bedrijfsauto? Dan is deze Volkswagen Caddy 2.0 TDI L1H1 BMT uit 2017 de perfecte keuze! Met zijn moderne uitstraling in zilveren kleur en uitstekende prestaties zal deze Volkswagen Caddy al uw wensen vervullen. Met een krachtige 55kW motor en een kilometerstand van 113772, is deze bedrijfsauto klaar om de weg op te gaan.

Deze Volkswagen Caddy is uitgerust met vele handige opties, waaronder cruise control. Met cruise control kunt u ontspannen rijden, zonder dat u constant het gaspedaal hoeft in te drukken. Het zorgt voor een comfortabele en efficiënte rit, ongeacht de afstand die u aflegt. Daarnaast biedt deze Caddy ook een Bluetooth telefoonvoorbereiding, waardoor u gemakkelijk en veilig handsfree kunt telefoneren tijdens het rijden.

Met zijn achterdeuren met ruiten en achterruitwisser profiteert u van uitstekend zicht naar achteren, zelfs in slechte weersomstandigheden. Of het nu regent of sneeuwt, u kunt erop vertrouwen dat u altijd een duidelijk zicht hebt tijdens het manoeuvreren. Daarnaast beschikt de Caddy ook over een zijschuifdeur aan de rechterkant, waardoor het in- en uitladen van goederen nog eenvoudiger wordt.

Comfort is ook een belangrijk aspect van deze Volkswagen Caddy. Met de airconditioning kunt u uw rit aangenaam houden, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast zijn elektrische ramen aan de voorzijde aanwezig, zodat u deze gemakkelijk kunt bedienen om de gewenste luchtstroom te creëren. Bovendien is deze bedrijfsauto voorzien van een passagiersairbag voor extra veiligheid.

Met het start/stop systeem van deze Caddy bespaart u brandstof en vermindert u de CO2-uitstoot. Het systeem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stopt bij verkeerslichten of in de file en start de motor weer zodra u het gaspedaal indrukt. Dit zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik en is goed voor het milieu.

Deze Volkswagen Caddy 2.0 TDI L1H1 BMT uit 2017 is de ideale bedrijfsauto voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, comfort en praktisch gebruiksgemak. Met zijn uitgebreide opties en doordachte functionaliteiten biedt deze Caddy alles wat u nodig heeft. Neem nu contact op met AutoFirst Rietman Hengelo op 0575-462779 voor meer informatie over deze geweldige bedrijfsauto en plan een proefrit om het zelf te ervaren.

Volkswagen Caddy 2.0 TDI L1H1 BMT Trendline € 12850.- EX BTW

Uiterst nette auto
2017
Nieuwe APK bij aflevering
Airconditioning
Schuifdeur
Cruise control
Bleuthooth telefoon, handfree bellen
USB
Hoogte verstelbare stoel
Dealer onderhouden
113.000 KM NAP
Nieuwe APK bij aflevering
Nederlandse auto
1e Eigenaar
Nette laadruimte
Geen bouwvakkers auto
2 Sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig

€ 11950.- EX BTW

Afleverpakket Standaard: € 275 (€ 275): Vertrouwd op weg!!
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, Auto wassen en uitzuigen, Inspectiebeurt, Nieuwe APK keuring, Vloeistof controle, 1/4

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Volkswagen Caddy | Fijner werken

De aanschaf van een bedrijfswagen is altijd een tweestrijd. Voor het bedrijf tellen de gebruiksmogelijkheden en de kosten per kilometer. De gebruiker let juist op het comfort, de uitrusting en de rijeigenschappen. Om bedrijfswagen en personenauto dichter bij elkaar te brengen is de vijfde generatie van de Caddy gebaseerd op de laatste generatie personenauto's van Volkswagen. Zorgt dat voor het beste aanbod voor beide partijen?

Autotest | Volkswagen Caddy Fijner werken

De 5e generatie brengt personenauto en bedrijfswagen dichter bij elkaar. Nog steeds is de Caddy functioneel, maar dankzij meer luxe en verbeterde rijeigenschappen rijdt de Caddy als een personenauto.

Plus

  • rijdt (bijna) als een luxe personenauto
  • fijne combinatie 122 pk motor en automaat
  • rijke, moderne uitrusting

Min

  • matige interpretatie gesproken commando's
  • forse draaicirkel
  • niet beschikbaar als elektrische auto

Conclusie

Weet de vijfde generatie van de Volkswagen Caddy de belangen van wagenparkbeheerders en gebruikers te verenigen? Het antwoord op die vraag is afhankelijk van de specifieke inzet, maar Volkswagen heeft er wel alles aan gedaan om beide partijen beter te dienen dan voorheen. Vanuit rationeel standpunt zorgen meer binnenruimte en een flexibele uitrusting ervoor dat de Caddy op maat is te maken voor iedere klus. Daarbij zorgen de laatste generatie benzine- en dieselmotoren voor lagere kilometerkosten, alhoewel dat niet zo laag is als bij een geheel elektrische auto.

De gebruikers van de Caddy ervaren zonder enige twijfel de grootste winst. Zij ervaren meer luxe en veiligheid dan voorheen. Het verschil tussen de personenauto's en bedrijfswagens is met de komst van de vijfde generatie van de Caddy kleiner dan ooit tevoren. Het verschil zit in zaken die standaard of juist optioneel zijn, maar de functionaliteit en het gemak zijn gelijk. Daarbij zijn de rijeigenschappen sterk verbeterd, waardoor menigeen onderweg bijna zou vergeten dat dit een bedrijfswagen en geen personenauto is. En dat maakt het werken veel fijner!

Deel deze advertentie